onsdag den 30. september 2009

Gratis baby pakker

Da vi lige har fået en lille baby har jeg erfaret at man faktisk kan få en masse ting helt gratis ved blot at melde sig på diverse hjemmesider. Dette gjorde min kæreste så, men jeg skulle jo selvfølgelig brokke mig og sige at hun jo aldrig ville modtage noget og derfor brugte sin tid.

men men men .... hun havde sku ret...der var faktisk ikke bare en af hendes tilmeldinger der svigtede, så jeg vil ihvertfald tror vi samlet har fået for over 1000 kr. så jeg har måtte æde mit brokkeri i mig igen.

For at andre ikke skal falde i som jeg gjorde har jeg nu fundet en side, hvor der faktisk står mange af tingene stillet op, både hvad man får og hvor man skal tilmelde sig.

Så hvis I snart skal have en lille en så se at trykke på mit link her - Gratis baby pakker

tirsdag den 29. september 2009

Opskrifter på børnemad

Hej. Jeg så for ikke så længe siden et af de programmer på tv, hvor det viste sig at meget af alt det børnemad man kunne købe i butikkerne ikke var det bedste. De test der blev lavet omkring disse viste det ihvertfald med al tydelighed.

Jeg er derfor gået på jagt efter sider på nettet der kommer med gode opskrifter på børnemad og indtil videre har jeg fundet denne side som jeg kan anbefale.

Opskrifter på børnemad

mandag den 28. september 2009

Puma sko til børn

Er du også en af disse der gerne vil have dit bare gerne må se lidt smart ud i tøjet, men så hver gang kigger på prisen og tænker - det er sku løgn....så læs videre

Jeg er nemlig begyndt at kigge og lede meget mere på nettet efter kvalitet til børnene, men til en langt lavere pris og det første jeg jagtede var puma sko. Jeg har selvfølgelig fundet et godt sted at handle - bare brug linket herunder og du kan se tilbuddene så oftest er noget under butikpris.

Puma sko til børn

Såfremt du ønsker besked når jeg finder andre gode tilbud kan du jo bare abbonere på min blog her og du vil fremover modtage besked når jeg ligger et nyt indlæg.

lørdag den 26. september 2009

Gratis børnesange

Hvem kender ikke til det med at man ikke kan huske teksten på de gode gamle børnesange. Når man får en lille en og skal synge godnat sang....ja så kan man jo kun lige første vers og så begynder man jo eller bare at nynne.

Jeg har fundet en hjemmeside som har flere at de kendte sange, som man bare kan printe ud og så er det ellers bare igang med at synge :-)

Gratis børnesange